Bakom Miniguiden – Din Guide i Funäsfjällen står Pär Åke Näsvall och Michael Althin från Fjällvärlden Event AB och Åsa Olsson från Recens Design & Kommunikation. Magasinet ges ut lokalt i Funäsfjällen i 5.000-10.000 exemplar beroende på säsong. Se utgivningsplan här!

Fjällvärlden Event och Recens står både ekonomiskt och redaktionellt ansvarig för publikationerna och vi samarbetar med flera olika fotografer och skribenter. Dessutom arbetar vi även med att på andra sätt stödja och marknadsföra området Funäsfjällen och dess företag.

Eftersom vi alltid är på jakt efter nya samarbetspartners, kanske du vill vara en av dom? Ta gärna direktkontakt med oss.


Kontakta oss

  Åsa Olsson
  Redaktionell- och layoutansvarig.
  Åsa har över 25 års erfarenhet inom grafisk design och kommunikation. Sedan många år tillbaka jobbar hon med reklam och marknadsföring för flera företag i och utanför Funäsfjällen. 
  Ta kontakt
  Per-Åke Näsvall
  Har lång erfarenhet från eget företagande i Funäsfjällen, och har utvecklat Bruksvallarnas Rökeri till ett modernt livsmedelsföretag. Per-Åke har ett rikstäckande nätverk bland små och stora företag. 
  Ta kontakt
  Michael Althin
  Under sin yrkeskarriär har Michael arbetat med ekonomi, marknadsföring samt företagsledning inom flera svenska livsmedelsföretag. Michael har dessutom ett brett internationellt nätverk framförallt inom längdskidor och skidskytte.
  Ta kontakt
  Close
  Miniguiden © Copyright 2020. All rights reserved.
  Close
  Translate »