Search

Höstlovsmarknad

3-4 november smygstartar Ramundberget kommande säsong med en höstlovsmarknad med lokala aktörer och roliga aktiviteter såsom spökpromenad för både stora och små

Text & bild: Ramundberget

Fjolårets succé är tillbaka. På parkeringen nedanför Lill-ramis i Ramundberget kommer lokala aktörer och leverantörer att ställa ut med möjlighet att köpa kvalitativa svenska hantverk och delikatesser. På plats finner man bland annat Jillie Ren och Vilt, Bruksvallarnas Rökeri, Fjellost och Karins hemslöjd. Topsport medverkar också med en exklusiv vinteroutlet till de som önskar uppdatera garderoben inför vintersäsongen. Pumpor och mysiga ljusslingor kommer lysa upp höstmörkret tillsammans med värmande eldar. Kockar från restaurang Mor Britas kommer att erbjuda lammburgare, vegansk pumpasoppa och fika.

Maskoten Mickelina kommer att anordna skattjakt och leka med barnen. Beroende på väder är också cykelbanan öppen, eller om snön lagt sig så finns möjligheter till årets första pulkaåkning. Fjällpilens islandshästar kommer också vara på plats.

Hotell Fjällgården öppnar tillfälligt upp poolen för allmänheten denna hösthelg. Här finns möjlighet att boka upp en timmes badstund. Och i källaren kommer en spökpromenad att arrangeras.

Det kommer också vara möjligt att förköpa eller hämta ut sitt säsongspass till rabatterat pris.

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Miniguiden © Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »