Search

Freeride Days

Vad sägs om två dagars magisk skidfest med mängder av skidåkning, tester av den senaste utrustningen från de mest innovativa märkena och tillverkarna, erfarenhetsutbyten och inspiration?

Kom och häng i Ramundberget i början på februari, närmare bestämt 2-3 februari. Freeride Days är en långhelg helt dedikerad till friåkning under perioden när det är som bäst snöförutsättningar i Ramundberget, en riktigt rolig och utmanande helg. 

Bli en bättre skidåkare

På dagarna under Freeride Days kan du finslipa skidtekniken genom clinics och kurse. Det kommer vara möjligheter att testa skidor och lära om lavinsäkerhet, tävlingar och mycket mer. Följ med på topptur med guide eller tolka med skoter upp till några av Ramundbergets skönaste offpist-åk. Njutåkning med härliga vyer är något som Ramundberget är känd för.

På kvällarna serveras vällagad mat på Grytan Bar och du kan ta del av spännande och inspirerande föreläsningar. Visning av fantastiska skidfilmer och andra roliga aktiviteter tillsammans med resten av gänget utlovas. Så om du är nyfiken på free-skiing och vill träffa likasinnade under en helg vid vägs ände så tveka inte – boka redan idag. 

Vid fjällets fot ligger Fjällgården. Under Freeride Days erbjuds här fantastiska boendepaket inklusive frukos och liftkort. FOTO: Ramundberget

Säkra din plats redan nu

Freeride Days ger dig möjlighet att forma din helg individuellt med så många spännande aktiviteter och tester att ta del av. Ramundberget erbjuder boendepaket på Fjällgården med frukost som även inkluderar liftkort. Vill du ordna boende själv fungerar självklart det också. Kolla ramundberget.se för bokning och mer information.

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Miniguiden © Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »